Expertise

Advies

Goed advies over meetinstrumenten is enorm belangrijk, omdat het ervoor zorgt dat je nauwkeurige en betrouwbare metingen kunt doen. Het gebruik van de juiste meetinstrumenten kan helpen bij het verkrijgen van precieze en betrouwbare resultaten. Dit is van essentieel belang in de bouw.

Door onze grote kennis van de producten op de markt kunnen wij ook goed onderscheiden wat het beste bij jou past. Wij zijn erop getraind om nauwkeurig te luisteren naar jouw vraagstukken en helpen je bij het begrijpen van de functies van elk instrument en welke voordelen het voor jouw specifieke toepassing kan bieden. Dit zorgt ervoor dat wij de meest efficiënte en effectieve oplossing voor jouw specifieke project kunnen aanbieden.

Ons team van experts heeft als prioriteit een tevreden klant. Daarom beginnen wij bij het inventariseren van jouw behoeften. Wij willen je graag het juiste advies geven, dus moeten we er eerst achter komen wat voor jou belangrijk is. Wij stellen gerichte vragen en luisteren naar waar jij tegenaan loopt en wat je nodig hebt. Als we eenmaal goed begrijpen wat jouw behoeften zijn en wat je nodig hebt, gaan wij objectief zoeken naar de juiste oplossing.

Wij inventariseren graag wat je behoeften zijn en vinden een toestel dat perfect bij jouw werkzaamheden past!

Verkoop

Meetvisie is Authorised Leica Geosystems Distributor en Service Partner. Dit betekent dat wij u een compleet assortiment van instrumenten voor de bouw kunnen aanbieden.

Door ons team van vertegenwoordigers (in België en Nederland) zijn wij voor u de beste partner op het gebied van aankoop van  meetinstrumenten.

Uiteraard blijft het niet alleen bij instrumenten. Ook toebehoren zoals statieven, jalons, meetbaken, markeerverf en portofoons vallen onder ons assortiment. Met dit alles kunnen wij u een compleet pakket aan instrumenten, toebehoren en vooral service bieden.

Meetvisie heeft een compleet assortiment. We denken graag mee, hebben we iets niet , dan helpen we je graag om het alsnog te kunnen bieden!

Service

Onze service-afdeling heeft ruim 20 jaar ervaring in het kaliberen en repareren van meetinstrumenten. Zo zorgen wij zowel in Nederland als België voor de kalibratieherstelling en onderhoud van instrumenten voor de bouw.

We hebben opleidingen gevolgd bij onder andere: LeicaSpectra, TopconSokkiaLaserliner, StanleyStabila en Mikrofyn. Daardoor kunnen wij snel en vakkundig de diverse merken afregelen en herstellen. Maar onze service-engineers kunnen ook alle andere merken meetapparatuur nakijken, herstellen en keuren!

Service en onderhoud is de belangrijkste werkzaamheid van Meetvisie.

Verhuur

Heb jij een laser, waterpas, theodoliet of totaalstation nodig, maar niet vaak genoeg om deze te kopen? Huur deze dan voor slechts een dag, week, maand of voor een langere periode. Ook kun je een product huren om deze te testen.  

Wij bieden een breed assortiment van professionele meetinstrumenten voor diverse toepassingen, zoals kruislijnlasers, Leica Robotic Total Stations, theodolieten en eenvoudige waterpassen. Al onze huurtoestellen zijn van de topmerken LeicamarXact en NEDO. Daardoor is een bouwlaser huren altijd een mogelijkheid! Onze instrumenten zijn van de hoogste kwaliteit en gecontroleerd voordat wij deze verhuren, waardoor je verzekerd bent van betrouwbare en nauwkeurige resultaten.

Bij Meetvisie bieden we flexibele huurmogelijkheden. Je kunt producten huren voor een dag, week, maand of zelfs langer. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot leasen aan.

Onze goede service garandeert je een vlotte verhuur en snel antwoord op eventuele vragen of problemen. Wij zijn er om je te helpen, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het voltooien van je project op tijd en binnen budget!

Als je op zoek bent naar professionele meetinstrumenten voor je bouw- of infrastructuurproject, dan ben je bij Meetvisie aan het juiste adres.