verhuur

Huur kwalitatieve bouwlasers en andere meetinstrumenten

Heb jij een laser, waterpas, theodoliet of totaalstation nodig, maar niet vaak genoeg om deze te kopen? Huur deze dan voor slechts een dag, week, maand of voor een langere periode. Ook kun je een product huren om deze te testen.  

Bekijk hier onze huurtoestellen:

Ons assortiment

Wij bieden een breed assortiment van professionele meetinstrumenten voor diverse toepassingen, zoals kruislijnlasers, Leica Robotic Total Stations, theodolieten en eenvoudige waterpassen. Of je nu een groot bouwproject hebt of een klein renovatieproject, wij zoeken het juiste instrument voor jouw specifieke vereisten. Al onze huurtoestellen zijn van de topmerken LeicamarXact en NEDO. Daardoor is een bouwlaser huren altijd een mogelijkheid! Onze instrumenten zijn van de hoogste kwaliteit en gecontroleerd voordat wij deze verhuren, waardoor je verzekerd bent van betrouwbare en nauwkeurige resultaten.

Ons advies

Onze professionele medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren over welk instrument het beste geschikt is voor jouw specifieke project. Door onze opgeleide experts die je helpen bij het maken van de juiste keuze, weet jij zeker dat je de beste resultaten kunt behalen.

Flexibele huurmogelijkheden

Bij Meetvisie bieden we flexibele huurmogelijkheden, waardoor je de instrumenten kunt huren voor een flexibele duur, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Je kunt producten huren voor een dag, week, maand of zelfs langer. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot leasen aan.

Snelle levering

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is, vooral als het gaat om bouwprojecten. Daarom leveren wij snel, zodat je geen tijd hoeft te verliezen en meteen verder aan de slag kunt met je project. Producten die op voorraad zijn worden altijd binnen een werkweek geleverd, of kunnen direct opgehaald worden!

Onze service

Onze goede service garandeert je een vlotte verhuur en snel antwoord op eventuele vragen of problemen. Wij zijn er om je te helpen, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het voltooien van je project op tijd en binnen budget!

 

Dus als je op zoek bent naar professionele meetinstrumenten voor je bouw- of infrastructuurproject, dan ben je bij Meetvisie aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken.