demonstraties

Ben jij benieuwd naar hoe specifieke meetapparatuur zoals bouwlasers werken? Of wil jij weten hoe een Leica Robotic Total Station werkt? Onze focus is
het bieden van de juiste adviezen voor meetinstrumenten. Onze demonstraties op locatie zijn één van de manieren waarop wij dit doen. We inventariseren jouw behoeften en zoeken vervolgens objectief naar de best passende oplossing. Vervolgens kunnen wij je door middel van demonstraties op locatie
helpen de juiste keuze te maken en twijfels weg te nemen. We bieden twee soorten demonstraties aan, namelijk demodagen of een demo op maat.

Demodagen

Onze demodagen zijn perfect voor personen en bedrijven in een oriënterende fase. Wij organiseren regelmatig demodagen om nieuwe innovaties van Leica te tonen en om vragen te beantwoorden over hoe het product de werkzaamheden van klanten kan verbeteren. Op deze dagen kunnen klanten tevens elkaar ontmoeten en van elkaar leren, waardoor ze beter kunnen omgaan met de toestellen die ze al hebben of gemeenschappelijke problemen efficiënter kunnen oplossen.

Demo aanvragen? Wij helpen je graag!

Demo op maat

Onze demonstraties op maat zijn geschikt voor bedrijven en personen met specifieke wensen. De demo op maat is bedoeld voor bedrijven en personen die al een beter idee hebben van hun wensen. De demonstratie vindt plaats op een locatie naar keuze, bijvoorbeeld op de werf van het bedrijf of een bouwlocatie. Meetvisie toont hoe het besproken toestel de werkzaamheden van de klant kan verbeteren. Het is ook mogelijk dat meerdere toestellen worden gedemonstreerd, om jou een écht volledige service te bieden.