Leica icon software

Leica iCON is een op de bouw toegesneden oplossing voor bouwprofessionals die ontwerpgegevens moeten omzetten in realiteit en die moeten meten en verifiëren op alle bouwprojecten. Verhoog de snelheid, nauwkeurigheid en productiviteit van projecten en minimaliseer fouten en herstelwerk met eenvoudige workflowgebaseerde toepassingen voor alle taken in bouw en infrastructuur.

Leica iCON Build bouwsoftware

Van funderingen tot afbouw, Leica iCON Build is de speciale bouwsoftware voor uitzet-, as-built- en verificatiewerkzaamheden op projecten. Verbeter prestaties en productiviteit in het veld met een innovatief softwareontwerp, slimme digitale workflows en een eenvoudig te begrijpen interface die speciaal is ontworpen voor bouwprofessionals.

Leica iCON build staat voor je klaar, met welk nieuwbouwproces je ook bezig bent. Dankzij uitzonderlijke maatvoeringsfuncties en slimme digitale workflows voor projectvoorbereiding, bouwwerken (beton, hout, staal), MEP & HVAC, interieur en buitengevels, kunnen ploegen op locatie snel uitzetten, met verbeterde kwaliteit, minder kans op fouten en verbeterde bouwuitvoering.

iCON build is eenvoudig in het gebruik en makkelijk aan te leren en stelt veldteams in staat om ontwerpgegevens aan het werk te zetten met een breed scala aan ondersteunde sensors. Door steeds dezelfde, uitwisselbare gebruikersinterface te gebruiken, is er minder training nodig, ontstaat er meer motivatie en worden je investeringen tot een minimum beperkt.

Zet meer punten per dag uit en verifieer as-built-gegevens met ontwerpmodellen om de projectvoortgang te versnellen en nawerk en toekomstige clashproblemen te minimaliseren.

Leica iCON Site software voor de grond-, weg en waterbouw

Weg- en waterbouwkundige projecten worden steeds veeleisender door de grotere complexiteit en de steeds grotere druk om alles op tijd en correct af te hebben. Leica iCON site-software is de intelligente kern van uw site-oplossingen om de prestaties, de kwaliteit en de nauwkeurigheid die uw projecten vereisen te verbeteren – omdat het moet kloppen! Verbeter prestaties en productiviteit in het veld met een innovatief softwareontwerp, slimme digitale workflows en een eenvoudig te begrijpen gebruikersinterface. Zet meer punten per dag uit en verifieer as-built-gegevens met ontwerpmodellen om de projectvoortgang te versnellen en nawerk en toekomstige clashproblemen te minimaliseren.

Leica iCON site staat voor u klaar, met welk grond-, weg- en waterbouwproces u ook bezig bent. De slimme digitale workflows bieden betere prestaties en meer nauwkeurigheid in alle bouwplaatswerkzaamheden. Of u zich nu richt op het uitzetten van punten, lijnen en oppervlakken, of op afgraven en ophogen en volumeberekeningen, iCON site levert wat nodig is om de kwaliteit te verbeteren, fouten te reduceren en de hele workflow voor grond-, weg- en waterbouwprojecten te verbeteren. Met onze speciale toepassingen zoals boorpatronen voor het opblazen van rotsen en tweewielfrezen, garanderen we altijd een ideale iCON-oplossing voor elke taak op de bouwplaats.

Meetvisie is gecertificeerd door Leica Geosystems als Authorised Service Partner.

Dit houdt in dat al onze werkzaamheden gedaan worden conform de strenge protocollen van Leica. Al onze eigen instrumenten en special tools worden op regelmatige basis gekalibreerd. Hierdoor kunnen wij jou de constante en gecertificeerde kwaliteit leveren zoals je die van ons gewend bent!