Nedo

Nedo is een van de beste merken als het gaat om meetapparatuur.

Al meer dan 120 jaar staat de merknaam Nedo voor kwalitatief hoogwaardige en intelligente meettechniek made in Dornstetten (Duitsland).
Landmeters en bouwbedrijven in meer dan 100 landen vertrouwen dagelijks bij de meest uiteenlopende meetwerkzaamheden op producten van Nedo. Deze professionals zijn enthousiast over de kwaliteit, betrouwbaarheid en de robuustheid van de producten. Sinds 4 generaties staan Nedo en de eigenaren, de familie Fischer, voor fairness, betrouwbaarheid en consequente klantgerichtheid. 

Uit onze ervaring blijkt dat Nedo lasers enorm lang meegaan. We krijgen nog steeds toestellen binnen die 10+ jaar geleden zijn gekocht en nog werken alsof ze uit de fabriek komen. Door goeie service en onderhoud kan Meetvisie die kwaliteit blijven waarborgen. 

Het is belangrijk dat je meetapparatuur blijft werken zoals het hoort. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt is daarom uitermate geschikt om te checken of alles nog steeds werkt volgens de specificaties van de fabrikant. Een goed en regelmatig onderhouden instrument kan jarenlang voor nauwkeurigheid op de bouwplaats zorgen.

Meetvisie zorgt voor de bouwlaser reparatie voor dealers en bouwbedrijven door heel Nederland. Dit doen wij al sinds 2001 in een team dat bijna onveranderd is!

Onze service-afdeling heeft ruim 20 jaar ervaring in het kaliberen en repareren van meetinstrumenten. Zo zorgen wij zowel in Nederland als België voor de kalibratieherstelling en onderhoud van instrumenten voor de bouw.

We hebben meerdere officiële opleidingen gevolgd bij NedoDaardoor kunnen wij snel en vakkundig jouw laser afregelen en herstellen. Maar onze service-engineers kunnen ook alle andere merken meetapparatuur nakijken, herstellen en keuren! Je kan dus bij ons terecht voor bouwlaser reparatie, onderhoud, service en kalibratie!

Bekijk ons Nedo assortiment!

Nedo laser kapot? Wij herstellen hem!

Wist je dat…

Meetvisie is gecertificeerd door Leica Geosystems als Authorised Service Partner.
Dit houdt in dat al onze werkzaamheden gedaan worden conform de strenge protocollen van Leica. Al onze eigen instrumenten en special tools worden op regelmatige basis gekalibreerd. Hierdoor kunnen wij jou de constante en gecertificeerde kwaliteit leveren zoals je die van ons gewend bent!