Ophaal- & bezorgdienst

Moet jouw meetapparatuur gerepareerd worden? Wij bieden onze klanten niet alleen reparatie, onderhoud en service aan jouw meetapparatuur, maar zorgen er ook voor dat deze op een veilige en verantwoorde manier vervoerd en geleverd wordt. Meetvisie biedt een gratis ophaal-en bezorgdienst en bepaalde regio’s in Nederland en België.

Een van de unieke aspecten van ons bedrijf is de gratis ophaal- en bezorgdienst die wij aanbieden in bepaalde regio’s in Nederland en België. Dit betekent dat je jouw meetapparatuur op een veilige en efficiënte manier kunnen laten ophalen en bezorgen, zonder je zorgen te hoeven maken over het vervoer ervan. Meetvisie heeft een team van vakkundige medewerkers die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de meetapparatuur op een verantwoorde manier vervoerd wordt.

In Nederland kun je gebruik maken van deze kosteloze service in Gelderland, Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Brabant. Dus of je nu werkt in Amsterdam, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Apeldoorn of Breda, wij staan voor je klaar met een efficiënte, veilige en kostenbesparende service speciaal voor jou.

In België kun je van onze gratis ophaal- & bezorgdienst gebruik maken in Kempen, Noord Antwerpen, Mechelen, Brabant en Zeeland. Dus of je nu werkt in Antwerpen, Tildonk, Roosendaal, Hoogerheide of Hansweert, wij staan ook in deze regio’s voor je klaar met onze unieke ophaal- en bezorgdienst.

Door deze bezorg- en ophaaldienst te bieden, besparen we je niet alleen tijd, maar ook geld door je te ontzorgen met het vervoer van jouw meetapparatuur.

Naast de bezorg- en ophaaldienst, biedt Meetvisie ook uitstekende service en onderhoud voor haar producten. Onze gekwalificeerde service-engineers hebben opleidingen gevolgd van een groot aantal merken, en hebben de kennis en kunde om elk merk te repareren. Door onze grote kennis van de producten op de markt vinden wij altijd de oplossing die het beste bij jou past.