Service

De service die we jou als onze klant bieden is wat wij het allerbelangrijkst vinden. Goed werkende meetapparatuur, zoals de bouwlaser, is cruciaal voor het verkrijgen van nauwkeurige resultaten. Daarom steken wij veel energie in het bieden van uitmuntende service. Onze deskundige medewerkers helpen je graag om jaarlijks een onderhoudsbeurt voor je bouwlaser te doen, zodat je erop kunt vertrouwen dat deze precies blijft werken volgens de specificaties van de fabrikant.

Een goed werkende bouwlaser is van groot belang voor het verkrijgen van nauwkeurige resultaten en een efficiënte werkwijze. Daarom is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij onderhoud en reparatie van je meetapparatuur, zodat je zorgeloos kunt vertrouwen op de nauwkeurigheid van je apparatuur. Dankzij onze uitgebreide service ontzorgen wij jouw bedrijf terwijl we ons richten op het maximaliseren van de werkzaamheid en nauwkeurigheid van jouw meetapparatuur.

Jouw behoeften staan bij ons centraal. Ons team dat sinds 2001 bijna onveranderd is, zorgt voor reparatie van bouwlasers voor dealers en bouwbedrijven door heel Nederland. Onze service-afdeling kalibreert, repareert en onderhoud meetinstrumenten, zowel in Nederland als België. We zetten alles op alles om de best mogelijke service te bieden aan onze klanten. Daarom hebben wij opleidingen gevolgd bij Leica, Spectra, Topcon, Sokkia, Laserliner, Stanley, Stabila en Mikrofyn. Daardoor kunnen wij snel en vakkundig de meest diverse merken onderhouden, herstellen en afregelen. Onze kennis is zo breed dat je ook met elk ander merk meetapparatuur bij ons terecht kunt voor service, reparatie, kalibratie of onderhoud. 

Onze bezorg- en ophaaldiensten zijn gratis en beschikbaar voor jou. Wij staan garant voor de vakkundige en voorzichtige vervoers- en bezorging van jouw meetapparatuur, zelfs op bouw- of werklocaties. Laat ons weten hoe we jou van dienst kunnen zijn met onze uitgebreide bezorg- en ophaaloptie door contact met ons op te nemen.

Tijdens de vakanties hoef je je geen zorgen te maken over jouw meetapparatuur. Of het nu de bouwvakvakantie, de kerstvakantie of een andere vakantie is, onze deskundige technici staan voor je klaar. Wij bieden jou complete onderhoudsdiensten, zoals reparatie, service en kalibratie, zodat jouw meetinstrumenten weer in topconditie zijn wanneer je terugkomt. Onze service garandeert dat jouw gekeurde en afgeregelde meetapparatuur klaar is om direct weer gebruikt te worden, zodat je vol vertrouwen verder kunt met jouw werk.

Doe je service-aanvraag hieronder!

Is jouw bouwlaser kapot of aan onderhoud toe? Neem contact op.

Meetvisie is gecertificeerd door Leica Geosystems als Authorised Service Partner.

Dit houdt in dat al onze werkzaamheden gedaan worden conform de strenge protocollen van Leica. Al onze eigen instrumenten en special tools worden op regelmatige basis gekalibreerd. Hierdoor kunnen wij jou de constante en gecertificeerde kwaliteit leveren zoals je die van ons gewend bent!