Over ons

Meetvisie verzorgt, bezorgt en ontzorgt

Een tevreden klant is voor ons het allerbelangrijkste

Sinds 2001 is Meetvisie jouw partner voor de aanschaf en onderhoud van meetinstrumenten

Meetvisie is gespecialiseerd in advies, verkoop, verhuur en service van bouw- en landmeetkundige instrumenten. Daarbij is Meetvisie Authorised Leica Geosystems Distributor en Service Partner.

We hebben een vestiging in Nederland en in België en hebben een eigen team van professioneel opgeleide service-engineers en sales-specialisten. In Nederland en België hebben we in totaal 8 werknemers.

Buiten bouw- en landmeetkundige instrumenten verkopen wij ook de bijbehorende accesoires zoals statieven, jalons, meetbaken, markeerverf en portofoons.

Meetvisie levert kwaliteit. We bieden een oplossing die niet geld kost, maar juist geld oplevert!

Meetvisie in cijfers:

Waarom Meetvisie?

0 +
Jaar ervaring
0 +
Controlebeurten per jaar
0 +
Tevreden klanten

Het is voor ons als Meetvisie belangrijk dat wij goed weten wat jouw behoeften zijn voordat wij advies geven of een aanbieding maken. Zo kunnen wij een product aanbieden dat het best past bij jouw bezigheden.

Wij bieden een service waarbij wij op een transparante manier inventariseren wat jouw behoeften zijn op het gebied van (in)meten en uitzetten. Dit is een van onze onderscheidende kenmerken ten opzichte van een markt waarin vooral prijzen een steeds belangrijker wordende rol gaan spelen.

Enkel door duidelijke communicatie krijgen we een helder beeld van je wensen en kunnen wij goede ondersteuning bieden. 

Hierbij geven wij graag objectief advies!

Service en onderhoud is de belangrijkste werkzaamheid van Meetvisie. 
Het is belangrijk dat je meetapparatuur blijft werken zoals het hoort. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt is daarom uitermate geschikt om te checken of alles nog steeds werkt volgens de specificaties van de fabrikant. Een goed en regelmatig onderhouden instrument kan jarenlang voor nauwkeurigheid op de bouwplaats zorgen. 
Zo zorgen wij zowel in Nederland als België voor de kalibratieherstelling en onderhoud 
van instrumenten voor de bouw.

We hebben opleidingen gevolgd bij LeicaSpectraTopconSokkiaLaserliner, StanleyStabila en Mikrofyn. Daardoor kunnen wij snel en vakkundig de diverse merken afregelen en herstellen. Maar onze service-engineers kunnen ook alle andere merken 
nakijken, herstellen en keuren!

Je moet volledig kunnen vertrouwen op je apparatuur

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem telefonisch contact op!