meetvisie velp

Meetvisie verzorgt, bezorgt en ontzorgt

Een tevreden klant is voor ons het allerbelangrijkste

Sinds 2001 is Meetvisie jouw partner voor de aanschaf en onderhoud van meetinstrumenten

Onze Nederlandse vestiging in Velp is dé plek waar je terecht kunt voor al je meetinstrumenten. Heb jij roterende lasers, kruisdraadlasers, waterpassen of andere meetinstrumenten nodig, of moet er onderhoud aan gepleegd worden? Wij regelen het voor je.

Over onze werkplaats

Ons team in Velp bestaat uit drie gekwalificeerde service-engineers en twee sales-specialisten die dagelijks voor jou klaar staan om je te helpen bij service en reparatie aan jouw meetinstrumenten, welk merk het ook is. We informeren je ook graag over het gebruik van onze producten en kunnen deze meteen demonstreren zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Je kunt ook bij ons terecht voor verhuur en aankoop van meetinstrumenten.

Meetvisie levert kwaliteit. We bieden een oplossing die niet geld kost, maar juist geld oplevert!

Meetvisie in cijfers:

Waarom Meetvisie?

0 +
Jaar ervaring
0 +
Controlebeurten per jaar
0 +
Tevreden klanten

Meetvisie Velp beschikt over een team van gekwalificeerde en ervaren technici die specifiek zijn opgeleid voor advies over, reparatie en onderhoud van meetinstrumenten. Zo heeft ons team opleidingen gevolgd bij Leica, Spectra, Topcon, Sokkia, Laserliner, Stanley, Stabila en Mikrofyn en zijn wij Authorised Service Partner van Leica. Wij zorgen ervoor dat jouw instrumenten altijd in topconditie zijn en zorgen voor een kwalitatieve oplossing die juist geld bespaart. Hoe we dat doen? Door uitgebreid te inventariseren wat jouw behoeften zijn. Door een helder beeld te krijgen van jouw wensen kunnen wij objectief advies geven. Ons hoofddoel is een tevreden klant. Je kunt altijd bij ons terecht voor kalibratie, reparatie, onderhoud, verhuur en verkoop. Zo kun je jaarlijks langskomen voor onderhoud, zodat je altijd verzekerd bent van nauwkeurigheid op de bouwplaats. Tot slot verkopen wij ook accessoires zoals statieven, jalons, meetbaken, markeerverf en portofoons.

Hoe bereik je onze werkplaats?

Onze werkplaats in Velp is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A12. Wij bevinden ons op het Bedrijventerrein ter hoogte van knooppunt Velperbroek, waar je voor de deur kunt parkeren.

Je moet volledig kunnen vertrouwen op je apparatuur

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem telefonisch contact op.

Meetvisie Nederland

Openingstijden:

ma: 8:00-17:00

di: 8:00-17:00

wo: 8:00-17:00    

do: 8:00-17:00

vr: 8:00-17:00