Meetvisie Essen

Meetvisie verzorgt, bezorgt en ontzorgt

Een tevreden klant is voor ons het allerbelangrijkste

Sinds 2001 is Meetvisie jouw partner voor de aanschaf en onderhoud van meetinstrumenten

Onze Belgische winkel in Essen is dé plek waar je terecht kunt voor al je meetinstrumenten. Of je nu op zoek bent naar roterende lasers, kruisdraadlasers, waterpassen of iets anders, wij hebben het voor je. Daarbij is Meetvisie Authorised Leica Geosystems Distributor.

Over onze winkel

Ons team in Essen bestaat uit een gekwalificeerde service-engineer en een zaakvoerder die doordeweeks voor jou klaar staan om je te helpen bij het vinden van het juiste meetinstrument voor jouw specifieke behoeften. We informeren je graag over het gebruik van onze producten en kunnen deze meteen demonstreren zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Je kunt ook bij ons terecht voor verhuur en service van jouw meetinstrumenten. 

Meetvisie levert kwaliteit. We bieden een oplossing die niet geld kost, maar juist geld oplevert!

Meetvisie in cijfers:

Waarom Meetvisie?

0 +
Jaar ervaring
0 +
Controlebeurten per jaar
0 +
Tevreden klanten

Meetvisie Essen beschikt over een team van gekwalificeerde en ervaren technici die specifiek zijn opgeleid voor advies over, reparatie en onderhoud van meetinstrumenten. Zo heeft ons team opleidingen gevolgd bij Leica, Spectra, Topcon, Sokkia, Laserliner, Stanley, Stabila en Mikrofyn en zijn wij Authorised Service Partner van Leica. Wij zorgen ervoor dat jouw instrumenten altijd in topconditie zijn en zorgen voor een kwalitatieve oplossing die juist geld bespaart. Hoe we dat doen? Door uitgebreid te inventariseren wat jouw behoeften zijn. Door een helder beeld te krijgen van jouw wensen kunnen wij objectief advies geven. Ons hoofddoel is een tevreden klant. Je kunt daarnaast altijd bij ons terecht voor kalibratie, reparatie en onderhoud. Zo kun je jaarlijks langskomen voor onderhoud, zodat je altijd verzekerd bent van nauwkeurigheid op de bouwplaats. Tot slot verkopen wij ook accessoires zoals statieven, jalons, meetbaken, markeerverf en portofoons.

Hoe bereik je onze winkel?

Onze winkel in Essen zit net voorbij de grens onder Roosendaal. Wij bevinden ons aan de goed bereikbare Stationsstraat te Essen, waar je voor de deur kunt parkeren.

Je moet volledig kunnen vertrouwen op je apparatuur

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem telefonisch contact op!

Meetvisie België

Openingstijden:

ma: op afspraak 

di: 9.30-17.30 (12.30-13.30 dicht)

wo: 8.30-17.30 (12.30-13.30 dicht)

do: 8.30-17.30 (12.30-13.30 dicht)

vr: 8.30-17.30 (12.30-13.30 dicht)