video's

Meer video's zijn te vinden op ons YouTube kanaal:

Andere Leica iCON toestellen!

Bekijk video’s over Leica lasers

Soms weet je niet hoe het toestel precies werkt door alleen een foto te bekijken, of je ziet hem graag eventjes in de praktijk. Deze video’s helpen je een goed beeld te krijgen voordat je iets bestelt. Maar ook als je al een toestel hebt, maar je wilt er meer over weten kan een video heel nuttig zijn. Daarom hebben we deze uitgebreide video pagina waar je terecht kunt voor uitleg over verschillende meetinstrumenten, zoals bouwlasers, robotic total stations, en de software die daarbij hoort, zoals Leica iCON.

Leer meer over bouwlasers

Onze video’s zijn bedoeld om jou te helpen bij het gebruik en de toepassing van de meetinstrumenten en lasers die we aanbieden. Zo leggen we bijvoorbeeld uit hoe bouwlasers werken en hoe je ze kunt gebruiken om nauwkeurige metingen uit te voeren op de bouwplaats. Daarnaast vertellen we je over robotic total stations, en hoe je ze kunt instellen en gebruiken voor het uitzetten van punten en lijnen op de bouwplaats.

Maak kennis met de Leica iCON software

Onze video’s over de Leica iCON software laten je zien hoe je deze software kunt gebruiken om metingen en gegevens te importeren en te verwerken. Dit kan handig zijn bij het maken van ontwerpen en bij het maken van nauwkeurige berekeningen en metingen op de bouwplaats.

Bekijk video’s over Leica lasers

Tot slot hebben we video’s over de verschillende soorten Leica lasers die we aanbieden, zoals roterende lasers, kruislijnlasers en loodlasers. Hiermee krijg je een goed beeld van de mogelijkheden van deze lasers en hoe je ze kunt gebruiken voor verschillende toepassingen op de bouwplaats.

Breid je kennis en vaardigheden uit over meetinstrumenten

Onze video pagina is bedoeld voor iedereen die meer wil leren over meetinstrumenten en lasers, en voor professionals die hun kennis willen uitbreiden en hun vaardigheden willen verbeteren. Of je nu net begint in de bouw of al jarenlange ervaring hebt, onze video’s bieden waardevolle informatie en praktische tips die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Heb je hulp nodig?

Kijk gerust rond op onze video pagina en ontdek hoe onze meetinstrumenten en lasers jou kunnen helpen bij het uitvoeren van nauwkeurige metingen en het maken van ontwerpen op de bouwplaats. En als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts via onze contactpagina. We helpen je graag verder!