Onderhoud, reparatie en kalibratie van jouw meetapparatuur tijdens de bouwvak

Wil je tijdens de bouwvakvakantie of andere vakantieperiodes jouw meetinstrumenten laten onderhouden of repareren? Ons deskundige team in Essen of Velp halen gratis jouw meetapparatuur op om er vakkundig voor te zorgen dat jij weer snel en verder kunt met jouw bouwproject.

Ons team aan opgeleide servicemonteurs heeft al meer dan 20 jaar ervaring en zijn opgeleid om élk merk bouwlaser te onderhouden. Dankzij onze samenwerking met Leica Geosystems zijn wij als Authorised Service Partner gecertificeerd, wat betekent dat we de hoogste standaard van kwaliteit en service bieden. Wij zorgen ervoor dat je meetapparatuur vakkundig en zorgvuldig vervoerd wordt naar onze locatie voor onderhoud, reparatie of kalibratie. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het vervoeren van je waardevolle instrumenten.

Wij vinden service het allerbelangrijkst en streven er naar om onze klanten te voorzien van de beste service. Daarom zijn wij altijd open, dus ook tijdens de bouwvak en kerstvakantie, zodat je niet onnodig wordt belemmerd in je werkzaamheden. Je kunt op ons rekenen om ervoor te zorgen dat je na de vakantie weer vol vertrouwen aan de slag kunt met je gekeurde en afgeregelde meetapparatuur.

Meetvisie is er om te zorgen dat je meetapparatuur blijft werken zoals het hoort. Onze gecertificeerde medewerkers, kosteloze bezorg- en ophaalservice en deskundigheid op het gebied van onderhoud, reparatie en kalibratie, maken ons tot een betrouwbare partner voor al je meetapparatuurbehoefte.

Meer weten over onze service? Klik op deze link voor meer info!

Je moet 100% kunnen vertrouwen op je apparatuur

Meetvisie is gecertificeerd door Leica Geosystems als Authorised Service Partner. Dit houdt in dat al onze werkzaamheden gedaan worden conform de strenge protocollen van Leica. Al onze eigen instrumenten en special tools worden op regelmatige basis gekalibreerd. Hierdoor kunnen wij jou de constante en gecertificeerde kwaliteit leveren zoals je die van ons gewend bent!