Bouwlaser kopen?
Ben je opzoek naar een meetinstrument zoals een bouwlaser voor jouw bedrijf? Bij ons vindt je alles op het gebied van meetinstrumenten voor de bouwsector. Ons meer dan 20 jaar bestaande bedrijf combineert persoonlijk contact met uitmuntende service, zodat je met ons uitgebreide assortiment zeker kunt zijn van een passende bouwlaser voor jouw klus.

Bij ons vind je kruislijnlasers, roterende lasers en meer
Of je nu op zoek bent naar zelf nivellerende bouwlasers, Total Stations, 3D scanners, roterende lasers, rioollasers, kruislijnlasers, loodlasers, afstandmeters, theodolieten, waterpassen, hoekmeters, meetwielen, statieven, vochtmeters of andere meetinstrumenten, wij hebben het allemaal.

Koop meetinstrumenten van Leica, Topcon, Nedo of Spectra
Onze producten zijn van topkwaliteit en van gerenommeerde merken zoals Leica, Nedo, Spectra, Topcon, Geo-Laser en meer. Wij begrijpen als geen ander dat nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn in de bouwsector, en daarom hebben wij ons assortiment met zorg samengesteld om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste apparatuur tot je beschikking hebt.

Groot assortiment meetinstrumenten
Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten meetinstrumenten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Zo hebben wij bijvoorbeeld bouwlasers die zeer geschikt zijn voor het uitzetten van funderingen en het controleren van hoogtes. Onze Total Stations zijn ideaal voor het meten van grote afstanden en het in kaart brengen van terreinen. Onze 3D scanners maken het mogelijk om zeer gedetailleerde metingen te doen en deze in te zetten voor BIM (Building Information Modeling) projecten. En onze roterende lasers zijn geschikt voor het uitvoeren van diverse bouwwerkzaamheden, zoals het installeren van plafonds en het leggen van tegels.

Koop met vertrouwen
Naast de topkwaliteit van onze producten, bieden wij ook een uitmuntende service. Zo kun je bij ons terecht voor deskundig advies over welke producten het beste bij jouw specifieke toepassing passen. Daarnaast hebben wij een professionele reparatieafdeling die ervoor zorgt dat je apparatuur altijd in topconditie blijft.

Bij Meetvisie ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit meetinstrumenten, deskundig advies en uitstekende service. Wij zijn trots op onze reputatie als betrouwbare leverancier van meetinstrumenten voor de bouwsector. Of je nu een kleine klus of een groot project hebt, wij staan voor jou klaar. Neem gerust een kijkje in onze webshop en ontdek ons uitgebreide assortiment!

Welke bouwlaser past bij mij?
Welke bouwlaser het beste bij jou past, hangt af van verschillende factoren. Een belangrijke factor is de toepassing waarvoor je de bouwlaser wilt gebruiken. Wil je bijvoorbeeld een horizontale of verticale lijn uitzetten, of allebei? Moet de laser zichtbaar zijn in daglicht of vooral binnen worden gebruikt? Daarnaast spelen afstand en nauwkeurigheid ook een rol. Bij Meetvisie hebben we een breed assortiment aan bouwlasers van topmerken zoals Leica, Nedo en Spectra, en onze experts helpen je graag bij het vinden van de bouwlaser die het beste bij jouw toepassing past