Koop of repareer Leica Geosystems meetapparatuur

Kwalitatieve bouwlasers

De meetinstrumenten van Leica Geosystems zijn speciaal ontworpen voor de bouw- en meetindustrie en bieden de hoogste nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om het uitvoeren van interne en externe hellingen, het opstellen van lijn- en puntmeetinstrumenten of het uitvoeren van nivelleringen, Leica bouwlasers zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de veeleisende werkomstandigheden op de bouwplaats. De kwalitatieve bouwlasers worden gefabriceerd in de modernste fabrieken ter wereld, waar Zwitserse technologie wordt gecombineerd met uitzonderlijk vakmanschap. De Zwitserse technologie van Leica staat voor precisie, betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Meetapparatuur die lang meegaat

Ook is het merk bekend om haar uitstekende klantenservice. Als officieel erkend Leica Service Partner biedt Meetvisie een uitstekende klantenservice voor alle Leica producten. Onze technici hebben de nodige training en ervaring om zowel de installatie, het onderhoud, de reparatie en kalibratie van uw instrumenten uit te voeren. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw investering in Leica meetapparatuur in goede handen is.

Leica Bouwlasers bij Meetvisie

Onze servicemonteurs hebben ruim 20 jaar ervaring in het repareren, kalibreren onderhouden van meetinstrumenten. Omdat wij meerdere officiële opleidingen hebben gevolgd bij Leica in Zwitserland, kunnen wij snel en vakkundig jouw laser afregelen en herstellen. Maar onze service-engineers kunnen ook alle andere merken meetapparatuur nakijken, herstellen en keuren. Je kan dus bij ons terecht voor bouwlaser reparatie, onderhoud, service en kalibratie.

Meetvisie is gecertificeerd door Leica Geosystems als Authorised Service Partner.

Dit houdt in dat al onze werkzaamheden gedaan worden conform de strenge protocollen van Leica. Al onze eigen instrumenten en special tools worden op regelmatige basis gekalibreerd. Hierdoor kunnen wij jou de constante en gecertificeerde kwaliteit leveren zoals je die van ons gewend bent!

Heeft je Leica meetinstrument onderhoud of reparatie nodig?