Leica blk

Ontdek de revolutionaire Leica Geosystems BLK-serie: jouw sleutel tot baanbrekende 3D-laserscanners voor ongeëvenaarde precisie en efficiëntie in de wereld van bouw en landmeetkunde.

Met de Leica Geosystems BLK-serie til jij je projecten naar een hoger niveau. Deze geavanceerde laserscanners bieden ongekende scanmogelijkheden en leveren exceptionele prestaties. Of je nu gedetailleerde puntenwolken wilt vastleggen, nauwkeurige plattegronden wilt creëren of complexe ruimtes wilt visualiseren, de BLK-serie heeft de perfecte oplossing voor elke uitdaging.

De compacte en draagbare ontwerpen van de BLK-laserscanners maken ze eenvoudig in gebruik op elke locatie. Met slechts één druk op de knop leg jij snel en nauwkeurig je omgeving vast, met millimeterprecisie. Dankzij geavanceerde software en cloudconnectiviteit kun je gemakkelijk bij je gegevens en naadloos samenwerken met jouw team.

Duik in de wereld van de Leica Geosystems BLK-serie en ontdek een nieuwe dimensie van efficiëntie, nauwkeurigheid en mogelijkheden. Optimaliseer jouw workflows, verhoog je productiviteit en behaal buitengewone resultaten met deze innovatieve BLK-laserscanners van Leica Geosystems.

Ontdek hoe de Leica Geosystems BLK-serie jouw projecten naar nieuwe hoogten kan brengen!

BLK360

BLK3D

BLK2GO

Geschiedenis van de BLK

Terwijl de geschiedenis van Leica Geosystems op het gebied van precisiemeetinstrumenten 200 jaar Zwitserse innovatie omvat, begon de BLK-serie laserscanners in 2016 met de introductie van de BLK360. Met ongelooflijk gebruiksgemak en toegankelijkheid voor nieuwe gebruikers van het vastleggen van de realiteit, lanceerde de BLK360 Leica Geosystems in nieuwe velden, industrieën en toepassingen voor laserscannen. Nu vertrouwen nieuwe gebruikers over de hele wereld, van traditionele industrieën zoals AEC tot gloednieuwe toepassingen zoals media en entertainment, op Leica BLK voor hun behoeften op het gebied van het vastleggen van de realiteit.

Technologie

BLK reality capture-technologie omvat snelle draagbare laserscanners, real-time slimme 3D-bewaking en autonome UAV-scanners en robotscanmodules. Onze technologie is altijd gebruiksvriendelijk en toch krachtig en nauwkeurig om te voldoen aan de behoeften van professionals op het gebied van laserscannen. Hoewel BLK-scanners er misschien eenvoudig uitzien, bevatten ze geavanceerde technologie voor het vastleggen van de realiteit, zoals SLAM (Simultaneous Localization and Mapping), sensorfusie en autonoom scannen, waardoor deze technologieën voor iedereen gemakkelijk te gebruiken zijn.

Vier 13-megapixelcamera’s leggen de scène vast in hoge kwaliteit en HDR-beeldvorming met 5 brackets legt de details vast in uitdagende lichtomstandigheden en omgevingen.