advies

Waarom is goed advies belangrijk?

Goed advies over meetinstrumenten is enorm belangrijk, omdat het ervoor zorgt dat je nauwkeurige en betrouwbare metingen kunt doen. Het gebruik van de juiste meetinstrumenten kan helpen bij het verkrijgen van precieze en betrouwbare resultaten. Dit is van essentieel belang in de bouw. Het gebruik van de verkeerde meetinstrumenten kan leiden tot onnauwkeurige resultaten en onnodig veel werk. Onnauwkeurige resultaten kunnen leiden tot grote fouten die hoge kosten met zich meebrengen, of gevaarlijke situaties voor verkeerd gemeten werk.

Waarom Meetvisie advies kan geven

Onze gekwalificeerde service-engineers hebben opleidingen gevolgd van een groot aantal merken, en hebben de kennis en kunde om elk merk te repareren. Door onze grote kennis van de producten op de markt kunnen wij ook goed onderscheiden wat het beste bij jou past. Wij zijn erop getraind om nauwkeurig te luisteren naar jouw vraagstukken en helpen je bij het begrijpen van de functies van elk instrument en welke voordelen het voor jouw specifieke toepassing kan bieden. Dit zorgt ervoor dat wij de meest efficiënte en effectieve oplossing voor jouw specifieke project kunnen aanbieden. Al meer dan 20 jaar geeft Meetvisie expert-advies over meetinstrumenten, met langdurige samenwerkingen tot gevolg.

Krijg advies op maat over bouwlasers en andere meetinstrumenten

Gratis advies op maat van Meetvisie ontvangen? Neem telefonisch contact op!

Hoe gaan wij te werk?

Ons team van experts hebben als prioriteit een tevreden klant. Daarom beginnen wij bij het inventariseren van jouw behoeften. Wij willen je graag het juiste advies geven, dus moeten we er eerst achter komen wat voor jou belangrijk is. Wij stellen gerichte vragen en luisteren naar waar jij tegenaan loopt en wat je nodig hebt. Als we eenmaal goed begrijpen wat jouw behoeften zijn en wat je nodig hebt, gaan wij objectief zoeken naar de juiste oplossing. Door onze grote kennis bekijken we meerdere opties. Wij adviseren je over bijvoorbeeld welke producten voor jou geschikt zijn, en beantwoorden graag je vragen. Ook kunnen wij uitgebreid uitleggen hoe dit product bijvoorbeeld werkt, zelfs middels demonstraties, zodat jij zonder twijfels verder kunt met jouw project. Dit advies geven wij ook over het kalibreren, repareren en onderhouden van je kostbare meetinstrumenten.

Wat als ik nog wel twijfel?

Langdurige klantenrelaties zijn voor ons belangrijker dan bijvoorbeeld een bouwlaser verkopen. Daarom geven wij graag eerlijk, objectief advies. Bij twijfel geven we je graag een demonstratie van het geadviseerde product. Dan kun je écht zien hoe het in praktijk werkt. Als toch nog onduidelijkheden zijn helpen we je graag verder en kijken we altijd naar een oplossing die bij jou past.

Je moet volledig kunnen vertrouwen op je apparatuur

Advies per sector

Ben je op zoek naar advies over jouw specifieke sector? Lees verder hoe wij je kunnen adviseren over meetinstrumenten in deze sectoren.

  • Tuinaanleg en architectuur
  • Woningbouw 
  • Interieurbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Industrie en metaalwerken
  • Betonvloeren
  • Installatie en afbouw

Meetvisie adviseert IBS Bouw

Meetvisie is al jarenlang partner van IBS Bouw en hun adres voor onderhoud en aankoop van meetinstrumenten. In deze video zie je een voorbeeld hoe Meetvisie door kundig advies IBS Bouw heeft geholpen.

Hoewel IBS al veel Leica bouwlasers heeft, besloten ze om ook een Leica Robotic Total Station aan te schaffen. Bekijk de video om te zien welke voordelen het had voor de efficiëntie op de werkplaats.