Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Bedankt voor je aankoop bij Meetvisie. We streven ernaar om hoogwaardige producten en een uitstekende klantenservice te bieden. Mocht je echter niet tevreden zijn met je aankoop of is er een probleem met het product, dan helpen we je graag verder met ons terugbetaal- en retourneringsbeleid.

Retourneren

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, kun je het product binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Zorg ervoor dat het product in de originele verpakking zit en in dezelfde staat verkeert als toen je het hebt ontvangen. Neem contact met ons op via info@meetvisie.be of info@meetvisiebenelux.nl om een retourzending aan te vragen. Ons klantenserviceteam zal je voorzien van verdere instructies en het retouradres.

Terugbetaling

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling. We streven ernaar om het bedrag binnen 14 dagen terug te storten op de oorspronkelijke betaalmethode die je hebt gebruikt tijdens de aankoop. Houd er rekening mee dat eventuele verzendkosten niet worden vergoed, tenzij het een fout betreft aan onze kant.

Garantie

Op al onze producten is de standaard fabrieksgarantie van toepassing. Mocht je binnen de garantieperiode problemen ondervinden met het product, neem dan contact met ons op. We zullen samen met jou de beste oplossing vinden, zoals reparatie, vervanging of terugbetaling, afhankelijk van de situatie.

Let op:

  • Zorg ervoor dat je het product goed verpakt bij het retourneren, om schade tijdens het transport te voorkomen.
  • We kunnen geen retourzendingen accepteren voor producten die zijn gebruikt, beschadigd of niet in de originele staat verkeren.
  • Eventuele kosten voor het retourneren van het product zijn voor jouw eigen rekening, tenzij het een fout betreft aan onze kant.

Neem bij vragen of opmerkingen over ons terugbetaal- en retourneringsbeleid gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen en een bevredigende oplossing te vinden. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit.