Spectra

Spectra is een van de betere merken als het gaat om meetapparatuur.

In de bouwsector is Spectra al meer dan 55 jaar wereldwijd bekend.  Spectra staat voor technologische kwaliteit en precisie. 

De lasers van Spectra zijn robuust ontworpen om bestand te zijn tegen zware omstandigheden op het werk, waaronder vallen van een meter of drie op beton; regenen; modder en zelfs korte onderdompeling. Extreme temperaturen, vochtigheid en onhandig gebruik zijn niet schadelijk voor jouw Spectra laser. Ze zijn bedoeld voor betrouwbaarheid in de echte wereld. Door goeie service en onderhoud kan Meetvisie die kwaliteit blijven waarborgen. 

Het is belangrijk dat je meetapparatuur blijft werken zoals het hoort. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt is daarom uitermate geschikt om te checken of alles nog steeds werkt volgens de specificaties van de fabrikant. Een goed en regelmatig onderhouden instrument kan jarenlang voor nauwkeurigheid op de bouwplaats zorgen.

Meetvisie zorgt voor de bouwlaser reparatie voor dealers en bouwbedrijven door heel Nederland. Dit doen wij al sinds 2001 in een team dat bijna onveranderd is!

Onze service-afdeling heeft ruim 20 jaar ervaring in het kaliberen en repareren van meetinstrumenten. Zo zorgen wij zowel in Nederland als België voor de kalibratieherstelling en onderhoud van instrumenten voor de bouw.

We hebben officiële opleidingen gevolgd bij SpectraDaardoor kunnen wij snel en vakkundig jouw laser afregelen en herstellen. Maar onze service-engineers kunnen ook alle andere merken meetapparatuur nakijken, herstellen en keuren! Je kan dus bij ons terecht voor bouwlaser reparatie, onderhoud, service en kalibratie!

Bekijk ons Spectra assortiment!

Spectra laser kapot? Wij herstellen hem!

Wist je dat…

Meetvisie is gecertificeerd door Leica Geosystems als Authorised Service Partner.
Dit houdt in dat al onze werkzaamheden gedaan worden conform de strenge protocollen van Leica. Al onze eigen instrumenten en special tools worden op regelmatige basis gekalibreerd. Hierdoor kunnen wij jou de constante en gecertificeerde kwaliteit leveren zoals je die van ons gewend bent!