marXact

marXact is een jong Nederlands bedrijf dat centimeter nauwkeurig digitaal inmeten makkelijk en betaalbaar maakt voor elke grondwerker die een smartphone kan bedienen.

Gestart door een paar jonge gasten in 2017, MarXact zorgt voor een frisse wind met het simpele idee om inmeten met GNSS beschikbaar te stellen voor iedereen en elk bedrijf, op elk device en met welke applicatie dan ook.

Makkelijke en innovatieve soft- en hardware, voor een interessante prijs. MarXact kreeg het voor elkaar: kwaliteit gegarandeerd, aangezien alle producten bedacht, ontwikkeld en geproduceerd worden in Nederland.

De complete productie van de UNI-Solutions wordt gedaan in Nederland. Van de UNI-GR1 hardware tot en met de doorlopende ontwikkeling van de UNI-Cloud en UNI-Connect software.

Het produceren van de UNI-Solutions in Nederland heeft veel voordelen, dat is mooi! Maar wat betekent dat voor gebruikers, hoe helpt jou dit? De voordelen zijn:

  • Een snel productieproces, zodat je je gloednieuwe UNI-GR1 in een mum van tijd in huis hebt
  • De mogelijkheid om de UNI-Solutions continu en met jouw suggesties te verbeteren
  • Echt waar voor je geld, wij Nederlanders weten daar alles van
  • De mogelijkheid om je order op kantoor op te halen
  • UNI-Support. Doordat de experts van marXact zo dichtbij zijn, kunnen ze de beste ondersteuning bieden bij elke vraag die je hebt. Vragen over productie, service, ondersteuning en meer.

Bekijk de marXact UNI!

Welkom bij de marXact UNI, de veelzijdige en krachtige GNSS-ontvanger die jouw nauwkeurigheidsniveaus naar nieuwe hoogten brengt. Of je nu werkt in de bouw, landmeetkunde, infrastructuur of een andere sector waar nauwkeurige positionering cruciaal is, de marXact UNI biedt de perfecte oplossing voor al je GNSS-behoeften.

Met de marXact UNI kun je met vertrouwen werken, wetende dat je kunt rekenen op uiterst nauwkeurige en betrouwbare metingen. Dankzij de geavanceerde GNSS-technologie en het gebruik van meerdere satellietconstellaties, zoals GPS, GLONASS, Galileo en BeiDou, ben je verzekerd van een uitstekende signaalontvangst en betrouwbaarheid, zelfs in uitdagende omgevingen.

De marXact UNI is ontworpen met gebruiksgemak en efficiëntie in gedachten. Met zijn intuïtieve interface, snelle opstarttijd en naadloze integratie met jouw favoriete mobiele apparaat, kun je direct aan de slag en nauwkeurige metingen verrichten. Bovendien maakt de ingebouwde mobiele dataconnectiviteit het eenvoudig om gegevens te verzenden en ontvangen, waar je ook bent.

Of je nu bezig bent met het uitzetten van punten, het maken van as-built documentatie of het uitvoeren van landmeetkundige taken, de marXact UNI biedt de flexibiliteit en functionaliteit die je nodig hebt. Met zijn compacte en robuuste ontwerp is hij geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor je in elke omgeving nauwkeurige metingen kunt uitvoeren.

Met de marXact UNI optimaliseer je jouw workflow, verhoog je de productiviteit en verminder je de kans op fouten. Bespaar tijd en kosten door sneller en efficiënter te werken, terwijl je toch de hoogste nauwkeurigheid behoudt.

Kies voor de marXact UNI en ervaar de kracht van nauwkeurige GNSS-positionering. Neem vandaag nog contact op met Meetvisie, jouw vertrouwde partner in bouw- en landmeetkundige apparatuur, voor meer informatie en ontdek hoe de marXact UNI jouw projecten naar een hoger niveau kan tillen.

MARXACT UNI-COMPLETE

De meest universele GPS/GNSS ontvanger. Ontvang alle constellaties: GPS, Glonass, Beidou, Galileo, QZNSS en SBAS om makkelijk een centimeter nauwkeurige fix te krijgen.

De makkelijkste landmeet- en inmeet software, die werkt op elk apparaat met een browser en WiFi. Iedereen die een smartphone kan bedienen, kan werken met de UNI!

Importeer en exporteer je data in elk gewenst formaat. Ontvang je data vanuit het veld of verzend juist data naar kantoor in no time. De UNI-Cloud is inclusief telefonisch support en hulp op afstand, op ieder moment.

Dankzij honderden basisstations over de hele wereld geeft UNI-RTK Premium je de centimeter nauwkeurige correctie data die je nodig hebt, waar en wanneer dan ook.

Wil jij digitaal inmeten? Wij helpen je graag!